21.11.2016

Rv 17+4 ultra ja sukupuoli

Käytiin tänään Perhe Arten ultrassa ja oli kyllä mukava kokemus. Huone oli todella kodikas ja mukavasti sisustettu. Sain ottaa miehen ja äidin molemmat mukaan ja kertoa, mitä haluan ultralla selvittää. Minua kiinnosti myös kovin, kumpaa sukupuolta papu on, koska olen koko raskauden ollut niin kovin varma, että hän olisi poika.

Olimme aluksi sopineet, että sukupuolen saa kertoa, mikäli se näkyy. Kaikki näytti olevan todella hyvin ja toisin kuin aikaisemmin, laskettuaika varhaistu 27.4.17 -> 24.4.17. Olikin isompi kuin oletettua. Ei tarvinnut kovin kauaa odotella, kun lähes heti kaveri näytti "vehkeensä".


Poikahan se siis siellä kasvaa ja melko vilkas sellainen. Kovin hyviä kuvia ei taaskaan saatu ja aika paljon poika tykkäsi taas "rukoilla" ja piilottaa päätään. Lähes koko ajan oli mytyssä ja nojaili istukkaan. Oli kuitenkin supersöpö ja kova vilkuttelemaan. Tunsin myös ultran aikana todella hyvin pojun liikkeet.

Tuleva mummi oli todella innoissaan ja ihasteli pavun liikkeitä ruudulta. Käytiin myös kahvittelemassa ja kertomassa myös mun isälle ja pikkuveljelle uutisesta. Myös he olivat tohkeissaan. Joulukuussa on sitten vielä rakenneultra, jossa katsotaan vielä tarkemmin kaikki mitat yms.

2 kommenttia:

  1. Oon seuraillut sun blogia, mulla on esikoisen LA kuukauden sun jälkeen :) oon kans miettiny ylimäärästä ultraa perhe-artella ennen tammikuun rakenneultraa.. Sais vähän varmuutta ennen joulua vauvan voinnista :) kerrottiinko sulle yhtään sikiön rakenteista siellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että joku seurailee! ☺ Onnea raskaudestasi! Tää on jotenkin niin ihanaa aikaa ♥ Ja suosittelen kyllä. Oli aivan erilainen kuin kunnallinen nt-ultra. Sai rauhassa tutustua vauvaan, sai kertoa, mitä haluaa selvittää ultralla ja muutenkin niin mukava ympäristö. Nt-ultra oli pettymys lääkärin kiireen ja hätilöinnin takia. Kamalasti ei rakenteista puhuttu, mutta kerrottiin, että istukka yms. näyttävät hyviltä, mitat hyvät jne. Jäi todella hyvä fiilis ja ru:ssa sitten vielä lopullinen selvyys rakenteisiinkin. :)

      Poista