11.11.2016

Odotusvaatteita ja perjantaita

Eilen olin lähdössä kotiin, kun pitkää takkia kiinni vetäessäni vetoketju hajosi juuri vatsan kohdalta. Sain napit kiinni, mutta nekin pongahtivat auki noustessani bussiin. Liihotin kotiin siis takki auki. Vielä viikko sitten (15. raskausviikolla sekä 16. raskausviikon alussa) takki meni ihan suhteellisen hyvin kiinni, mutta nyt tuohon on pompahtanut tuollainen raskausmasu, minkä yli se vetoketju ei vaan enää mennyt.

Sain onneksi äidin lähtemään makutuomariksi ostoksille. Kaikki takit näyttivät pieniltä ja tuntui, ettei niihin mahtuisi tästä vielä suureneva raskausmaha. Halusin takin, joka menisi koko tämän talven päälleni. Lopulta löysin H&M:n äitiyspuolelta nätin tummansiniset pitkän toppatakin. Takin sisällä on kiristysnarut, joilla voi vielä tässä vaiheessa kaventaa vyötärökohtaa. Tähän taitaa masu mahtua koko raskauden. Tuolla H&M:n nettikaupassa näyttäisi muutenkin olevan kivoja raskausvaatteita. Saatanpa tilata sieltä tänään jotain.

Ostin myös Prismasta alla näkyvän raidallisen odotuspaidan. Sivuilla kivat rypytykset ja ei ollut kovin kalliskaan.



Kävin tänään vielä töiden jälkeen Lidlissä äidin kanssa ostamassa mulle ja miehelle viikonloppuevästystä. Kamala herkkunälkä iski, niin ostin lidlin superhyviä jäätelöitä ja triplasuklaa keksejä. Testiin myös tuo lidlin kebab (sekaan heitän paseeratun tomaattikastikkeen ja lisukkeeksi riisiä). Huomenna sitten leivon sellaisen pienen oreakakun valmiista jauhelaatikosta (ostettu kanarialta viime reissulla) isälle isänpäiväksi. Mennään huomenna vanhemmilleni istumaan iltaa.


 Seuraavaksi olisi tarkoitus laittaa sauna lämpenemään ja mennä sinne lämmittelemään saunatuoksuihin. Ihana perjantai ♥ Nyt on ihan hyvä olo. Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti