14.10.2016

Doppler

Eilen mä sen päätin viimein. Päätin, että hankin itselleni myös dopplerin - vaikka netissä onkin aika kiistelty aihe. Toiset sanoo, että ei pitäisi "rääkätä sillä vauvaa" ja että se voisi aiheuttaa kaikenlaista. Kuitenkin kovin hepposia ovat olleet monet perustelut ja lähteet väitteille. Enemmän kuitenkin olen lukenut hyvää ja itsekin uskon siihen, ettei kotidopplerin käyttö silloin tällöin vahingoita sikiötä. En aio sitä hupinani käyttää päivittäin vaan ainoastaan joskus kokeilla, kuuluuko äänet.

Löysin eilen torista myynti-ilmoituksen ja rynnistin ostamaan laitetta. Sain laitteen 35 euron hintaan sekä ultrageeliä kaupan päälle. Kokeilin heti kotona löytää pavun sydänääniä - netin ohjeiden orjentoimana. Lopulta huusin innostuneena miehelleni, että nyt ne taisi löytyä! Hölmö minä, tutkailtuani asiaa netistä tajusin, että olinkin kuullut omat sydänääneni. Mikä pettymys.

Papua ei pitkänkään etsinnän jälkeen löytynyt, joten päätin antaa dopplerin toistaiseksi vielä olla. Kokeilen uudemman kerran sitten, kun raskaus on vähän pidemmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti