2.4.2017

Viikonlopun juttuja

Oli taas pitkästä aikaa ihanan rento ja mukava viikonloppu. Kävin perjantaina aamulla antamassa HUSsissa virtsanäytteen, koska neuvolassa oli proteiniit tosiaan plussalla. Tulokset saan tietää varmaan ensiviikolla.

Siivoilin kotona ja iltapäivällä mies tuli kaupan kautta kotiin. Oli ihana perjantai. Käytiin saunassa, tehtiin pizzakivellä herkullisia pizzoja, katseltiin elokuvia ja syötiin mutakakkujädeä. Oli todella rentouttavaa.



Lauantaina lähdettiin ajamaan ostoksille. Perjantaina vielä ärsytti maahan satanut lumi, koska meilläkin jo kesärenkaat alla, mutta se oli aika hyvin sulanut lauantaiksi. Vähän oli kyllä märkää ja liukasta ja vettä satoi, mutta juuri hyvä shoppailusää.

Käytiin palauttamassa kirjat kirjastoon ja vietiin heti sen jälkeen meidän vihkisormukset kaiverrettaviksi koruliikkeeseen. Suunnattiin sen jälkeen kirpputorille. Itse löysin sieltä poitsulle marimekon paidan 2 eurolla sekä hupparin 3 eurolla. Mies löysi vauvalle batmanpyjaman 4 eurolla. Muuta ei sieltä löydettykään, joten mentiin käymään vielä BR-lelukaupassa, josta mies löysi alennuksesta (n. 30 euroa) tuollaisen valoja vaihtavan ja musiikkia soittavan pehmolelupöllön vauvalle. Sen jälkeen päätettiin mennä syömään buffettiin, johon olin voittanut arvonnassa buffetin kahdelle.





Lopuksi mentiin karkkitorin kautta Citymarkettiin tekemään ruokaostoksia. Karkkitorilta löydettiin kivoja pääsiäisnameja ja muuta. Oltiin ihan ekaa kertaa autolla isommassa kaupassa kahdestaan ja tietty meni sitten enemmän rahaakin kuin koskaan ennen. Kerrankin pystyi raahaamaan kärryillä vishypaketteja ja monen päivän ruuat kerrallaan, joten citymarketista tuli ostettua kaikenlaista.


Kotona katsottiin taas elokuvia, juotiin kahvia kaupan mokkapalojen kera (oli muuten hyviä), pelattiin yömyöhään tietokoneella pelejä ja pohdittiin, puuttuuko vauvalta enää mitään.

Tänään, eli sunnuntaina, lähdettiin vielä ajamaan Kaareen. Kierreltiin vähän kauppoja aluksi, mutta lopulta päädyttiin vaan Prismaan. Ostettiin vauvanpatja, petauspatja, vauvantyyny ja ps4-pelikin tarttui alesta mukaan (7 days to die). Nyt olen kotona laittanut vauvan sängyn loppuun saakka valmiiksi ja ollaan vähän kaappeja siivoiltu sekä tehty ruokaa.





Ollut ihana ja rauhallinen viikonloppu. Tänään varmaan vähän pelaillaan tuota peliä, siivoillaan ja sen sellaista. Huomenna herään itsekin aikaisin hakemaan uutta passia nimenvaihdon vuoksi. Nyt on jo huhtikuu! Alkaa jännittää ja synnytys pyörii koko ajan mielessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti