18.4.2017

39. raskausviikon masu

Nyt mennään rv 38+5 ja ei ole vielä tullut sellaista vahvaa tunnetta, että nyt lähdetään synnyttämään! Menkkamaisia jomotuksia on ollut alaselässä ja -vatsassa, mutta varmaan vaan paikat kypsyttelee itseään tulevaa varten. Pää on aika varmasti jo laskeutunut hyvin, kun on tullut kovia liitoskipuja, jatkuvaa vihlontaa alavatsalla ja myös jatkuvaa pissahätää.

Alan kyllä olla jo aika valmis synnyttämään. Eihän tässä enää muutakaan vaihtoehtoa ole, joten mieluummin hoitaisin nyt sen heti pois alta. Mielessä pyörii koko ajan, että siellä se vaan kasvaa kokoaan ja synnytys vaikeentuu, vaikka parempihan se on, mitä lähempänä laskettua aikaa syntyy. Tämä malttamattomuus on silti aivan kamalaa, kun ensimmäistä odottaa.

Olen jo alkanut pohtimaan tulevaa synnytystä. Sairaalakassi on ollut valmiina jo jonkin aikaa ja sänkyyn on laitettu pyyhe mahdollisen lapsivedenmenon vuoksi. Kelataksin numero on tallennettu ja myös kättärin numero on molempien kännykässä. Seuraavat kolme viikkoa ovat jännää aikaa, kun ei voi ennustaa lapsen syntymää.

~ Edelliset masupäivitykset löydät linkkien takaa ~

2 kommenttia:

  1. Oli pakko tulla katsomaan joko te olette synnyttäneet :) meille syntyi poika 18.4 rv 39+4 ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vieläkään... Alkaa olla kamalan malttamaton olo ja päivät vaan matelee! Toivottavasti ei menisi enää kovin kauaa! Oi onneksi olkoon pienestä pojasta ♥ Minulla on itseasiassa juuri tänään rv 39+4, mutta ei tunnettakaan, että olisi vielä tulossa.. plääh :D

      Poista