4.4.2017

Kaikki alkaa olla valmista

Tilasin tuossa yksi päivä nettikirpputorilta vauvalle Babybjörnin sitterin, jonka saa kankaita kääntämällä joko tummansiniseksi tai punaiseksi. Mukaan tuli myös kuvassakin näkyvä lelukaari. Sitterille lelukaarineen tuli käytettynä hintaa 51 euroa eli säästin mukavasti, koska netistä kun katselin, niin kyseisiä sittereitä saa halvimmillaan reilu satasella ja myös lelut maksavat erikseen. Tämä sitteri tosin vaikuttaa todella hyvältä, koska sen saa säädettyä kolmelle eri tasolle (yksi niistä on melkein pystytaso ja alin taas melkein makuuasento) ja jos vauva liikkuu siinä, niin sitterikin keinuu vauvan liikkeiden mukana. Tällä hetkellä kankaat ovat pakastimessa ja sen jälkeen menossa pesuun.

Tilasin samalla myös vauvalle pienen valkovihreäraidallisen marimekon paidan sekä purulelun, joka oli vielä paketissa, mutta maksoi silti vain jotain noin 3 euroa.

Käytiin eilen tosiaan hakemassa nuo tilaukset autolla postista ja samalla ajettiin lähelle ostamaan eräältä facebook-myyjältä 20 eurolla leikkimatto. Matto on todella hyvässä kunnossa, pesty ja kaikki osat ovat tallella. Ainoastaan patterit vaihdoimme siihen eilen ja nyt se toimii hyvin ja on kasattuna tuossa meidän lattialla... Saimme myytyä eilen ison olohuoneen pöytämme pois tieltä, joten nyt leikkimatto mahtuu lattialle oikein hyvin.



Mattokin on alunperin noin satasen hintainen, joten siinäkin säästimme. Se on ihanan värikäs ja varmasti vauvan mieleen. Ylhäällä oleva kukka vilkuttaa valoja ja soittaa musiikkia ja sen korkeutta saa säädettyä. Kaaresta roikkuu runsaasti kivoja leluja ja myös matossa on kiinni rapiseva lelu. Hauska lisä on myös peili, jonka saa asetettua vauvan kasvojen korkeudelle. Matossa on myös avattavat laidat, jotka suojaavat karvojen pöllymiseltä yms. Toivottavasti vauva viihtyy matossa ainakin, kun sitten kasvaa.


Aika paljon ollaan hankittu kaikkea käytettynä ja myös säästetty hankinnoissa. En olisi kylläkään ennen uskonut, miten paljon vauvallekin saa hankittua tavaraa. Vauvat ovat kuitenkin erilaisia, enkä voi vielä etukäteen tietää, viihtyykö meidän vauva sitterissä tai leikkimatossa tms. Se jää nähtäväksi.

Ystäväni lapsella on ristiäiset 30.4. ja minulla on laskettu aika 27.4. Jännityksellä odotan, pääsemmekö mieheni kanssa mukaan ristiäisiin vai olemmeko silloin synnytyssalissa. Tilasin eilen jo ristiäislahjan ja voin sen esitellä sitten, kun saan sen postista. Kovasti haluaisin päästä näkemään pientä tyttöstä ensimmäistä kertaa!

Tilasin eilen myös ihania vaatteita emp:ltä alennuksista. Eivät tosiaan välttämättä edes mene päälleni ennen kuin vauva on syntynyt, mutta hyvä olla kesäksi vähän jotain kivaa uutta itsellekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti