18.4.2017

Pääsiäisaika

Miehellä oli mukavasti myös vapaata pe-ma, joten saatiin vielä viettää viimeisiä kahdenkeskeisiä hetkiä. Välillä tuli tosin aika tylsää ja keskusteltiinkin, ettei malteta odottaa, että saadaan vauva tänne ja päästään ajan kanssa sen kanssa tekemään asioita perheenä.

Päätettiin siivota perjantaina koko asunto vauvaa varten nyt, kun laskettuun on enää vähän aikaa. Pestiin pölyt rätin kanssa kaikkialta, imuroitiin, pestiin lattiat ja järjestelin meidän olohuoneen tv-hyllyn jo niin, ettei taapero saa vedettyä elokuvia hyllyltä alas. Pleikkari nousi asteen ylemmäs ja kaappien oviin tulee lukitukset. Sängynkin lakanat vaihdettiin ja pestiin pyykkiä sekä järjesteltiin keittiökaappeja. Nyt on vauvan hyvä tulla ja asunto puhdas.





Lauantaina käytiin hakemassa kirjakaupasta yksi vauvakirja, jota olen halunnut päästä jo täyttelemään odotuksen osalta. Lisäksi ostettiin muistikortti järjestelmäkameraan sekä uusia lakanoita sänkyymme (edelliset ovat liian pieniä - meidän edellisen sängyn lakanoita). Cittarista vähän ruokaa ja sen sellaista.

Muutenkin loma meni rentoillessa. Syötiin pääsiäissuklaita, tehtiin pannaria ja sen sellaista. Pesin ja silitin viimeiset vauvanvaatteet. Eilen alkoi jo vähän menkkajomottelemaan alaselkään ja -vatsaan. Oli myös kuumeinen olo koko loppuillan, jatkuva pissahätä ja outo olo, mutta eipähän ainakaan synnytys alkanut vielä yön aikana. Yhtenä kappaleena siis ollaan edelleen nyt rv 38+5. 9 päivää laskettuun siis! Vähiin käy päivät.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti