24.1.2017

Kanarialla



















Oltiin todellakin viikko Kanarialla perheen kanssa ja lähdettiin sinne, kun olin rv 25+3 ja palattiin kotiin päivänä, jolloin oli rv 26+4.

Oli todella ihana ja rentouttava loma. Meillä oli lomavillassamme oma kylmä allas pihalla, jossa tykkäsin käydä pulahtelemassa auringonoton yhteydessä. Huomasin, että papu taisi jo reagoida valoon, sillä aina ottaessani aurinkoa, hän alkoi liikkua kamalasti masussa.

Vatsa kasvoi tuon viikon aikana todella paljon ja myös muut pistivät sen merkille. Ennen matkaa se oli vielä melko huomaamaton, mutta nyt melkoinen pallo. Lähtiessäni Kanarialle ei lentokentällä edes huomattu raskauttani, mutta palatessani kysyi laukkuja vastaanottava naishenkilö minulta heti englanniksi, millä viikolla olen; saisinko vielä lentää? Todistusta ei kuitenkaan tarvittu, koska olin "vasta" viikolla 27. 

Viikon aikana tuli maisteltua todella hyviä ruokia ja myös grillattua herkkukanaa villalla. Yritin vältellä kiellettyjä ruokia ja juoda todella paljon vettä. Kun muut valitsivat aurinkopäiväkseen välillä  rantabaarin oluen, valitsin itse jääkylmän kokiksen, mikä sopi itselleni paremmin kuin hyvin. Yhden kerran tilasin myös herkullisen alkoholittoman drinkin (punakeltainen drinkki kuvista), joka maistui aivan appelsiinimehulta.

Käytiin kaupoilla, grillailtiin, otettiin aurinkoa, käytiin rannoilla, pyörittiin Puerto Ricossa, uitiin meressä, käveltiin dyyneillä, oltiin ja nautittiin lomasta. Oltiin vuokrattu auto, jolla liikuttiin. Meillä tuli myös taas joka-aamuinen tapa kävellä lähikauppaan ostamaan aamuleivät ja muut eväät ja syödä auringon noustessa ulkoterassilla yhdessä. Löysin kaupoilta pavulle edullisesti oman punaisen Mikki Hiiri -yöpuvun sekä viisi paria sukkia.

Kyllä tuntui taas rajulta palata takaisin Suomeen ja kohdata arki. Huomenna taas töihin ja takaisin kiinni arkeen. Tänään olisi ollut ensimmäinen perhevalmennus, mutta en jaksanut herätä sinne aamulla matkauupumuksen takia, kun aiheetkin vaikuttivat sen verran tutuilta.

Pitää kyllä olla onnellinen siitä, että kaikki meni hyvin ja myös lento sujui mukavasti. Matkavakuutus oli minulla sekä vaavilla molemmilla voimassa, mutta onneksi sille ei tullut käyttöä. Ensikerralla matkalle sitten vasta esikoinen mukanamme. 
Sitä odotellessa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti