24.1.2017

Äitiyspakkaus 2016


Eilen käytiin heti matkalta paluun jälkeen heti hakemassa R-kioskille Kelalta saapunut äitiyspakkaus. Olin odottanut sen saamista todella paljon ja puhkuin intoa avatessani sitä.



Ihastelin laatikon kokoa, joka aina kuvissa näyttää niin pieneltä. Tuosta laatikosta tulee meidän pikkuisen ensimmäinen sänky, jonka laitan reunapehmusteineen pinnasänkyyn, kun olemme saaneet koottua pinniksen makuuhuoneeseemme. Laitan siitä sitten erikseen postauksen.


Mukana oli ihania lakanoita, harsoja, lakanasuoja sekä hupullinen vauvapyyhe. Todella söpö tuo pussilakana. Aion käyttää valkoista aluslakanaa sekä lakanasuojaa jo äitiyslaatikossa mukana tulleen patjan päällä.


Housut olivat myös ihania. Osa vaatteista ovat sen verran kookkaita, etteivät vähään aikaan olekaan sopivia päälle, mutta hyvä, että pakkauksessa on ajateltu myös tulevaa aikaa eikä vain vastasyntyneitä. Näistä pöksyistä ehdottomasti lempparini ovat nuo mintunvihreäraidalliset.


Pakkauksessa oli myös kypäräpipo, valkoinen pipo, kahdet sukat, tumput, liinat, sukkahousut, kestovaippa sekä todella söpö pehmolelu. Muuten tulevat varmasti kaikki käyttöön, mutta kestovaipan imuliinoineen olen luvannut antaa eteen päin, koska en usko, että sille tulisi meillä käyttöä.


Bodeja oli erikokoisia ja kuosisia. Näistä lempparini oli mintunvihreä (huomatkaa ehdoton lempivärini) ja myös eläinkuosiset olivat todella suloisia. Kietaisubodyt tulevat myös varmasti tarpeeseen.


Potkupukuja oli myös yhteensä viisi (joista yksi unohtui kuvasta - siitä oma erillinen kuvansa lopussa). Pöllökuvioinen on todella upea. Vaikuttavat laadukkailta. Vetoketjullisiin oli tehty muutos, jotta vetoketju jää piiloon, eikä pääse raapimaan vauvan kaulaa. Tästä tarkistuksesta oli myös erillinen lappu mukana.


Mukana oli kevyt toppapuku sekä ulkohaalari töppösineen ja hanskoineen. Eivät kyllä kooltaankaan tulisi vielä käyttöön, mutta ehkäpä ensitalvena sitten. Mukavan neutraalit kuosit.


Peitemakuupussi on todella ihanan värinen ja karhut hauskoja. Varmasti lämmin.


Lisäksi pakkauksessa oli kukkuluuruu-kirja, jossa oli hauskoja leikkejä, joita voi tehdä vauvan kanssa, talkkia, siteitä, nännivoidetta, liivinsuojat, nännivoide, kortsuja, kylpylämpömittari, hammasharja, hiusharja, kuumemittari, peitto pinnasänkyyn sekä kynsisakset. Hyödyllisiä tuotteita.

Viimeisenä vielä sininen potkupuku hauskoilla sammakkokuvioilla, joka jäi aikaisemmasta kuvasta vahingossa pois.

Monet ovat arvostelleet pakkauksen poikamaiseksi ja harmitelleet kuoseja. Itse näin esikoista odottavana olin lähinnä innoissani siitä, että ylipäätään saan tällaisen ilmaisen pakkauksen, josta on hyötyä vauvanhoidossa ja puhkuin intoa hakiessani sitä postista. Aivan omanlaisensa kokemus ja olisin varmasti ottanut pakkauksen myös silloin, jos olisin odottanut tyttöä.

Kaiken kaikkiaan todella upeita kuoseja, mukavia värejä ja tarpeellisia tuotteita. Erityisesti pidän mintunvihreistä vaatteista sekä suloisista joulunpunaisista housuista. Olen niin onnellinen sekä kiitollinen siitä, että sain tällaisen paketin, jossa kaikki tuotteet uusia ja niin upeita. Meillä tulee kyllä käyttöön. Laatikko tulee ensisängyksi pinnasängyn sisälle. Minut ja veljeni on molemmat aikoinaan nukutettu äitiyslaatikossa ja ainakin oma äitini koki sen hyväksi. Hauska idea muutenkin.

En kyllä keksi mitään huonoa sanottavaa tästä. Mukava alku kenelle tahansa pikkuiselle ja mahtava tuki perheille. Meillä mieskin tutki laatikon sisältöä yhtä innoissaan kanssani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti