2.1.2017

Joulu ja uusi vuosi taputeltu

Nyt on joulu ja uusi vuosi ohi. Joulu oli ihana. Oltiin kotona perheen kanssa ja aamulla syötiin uunipuuroa. Katseltiin vähän sivusilmällä joulupukin kuumalinjaa ja mies ravaili tuttuun tapaan vanhemmillaan sillä ajan, kun itse lähinnä vain oleskelin kotona.

Autettiin äitiä kattamaan joulupöytä ja päästiinkiin syömään kaikki yhdessä noin kuuden seitsemän välillä illalla. Itse en niin jouluruoista välitä, mutta onneksi mulla oli mummin tekemää jauhelihakastiketta ja perunoita pääruuaksi.

Availtiin illalla toisiltamme saamiamme lahjoja. Meidän pikkuinenkin oli jo saanut muutaman lahjan. Laitan ne tähän alle.

Säästölipas iskältä ja äidiltä
Pingutöppöset veljen tyttöystävältä
Vauvalakana pinnasänkyyn veljen tyttöystävältä
Pingu veljeltä
Kaiken kaikkiaan oli todella ihana joulu, ihanaa seuraa ja ihania lahjoja.

Minun uusi vuosi meni erittäin rauhallisesti lasten alkoholitonta muumiskumppaa nauttien. Lähinnä kuuntelin musiikkia ja otin rennosti. Kävin myös miehen kanssa kahdeltatoista ulkona katsomassa raketteja, mutta vauva alkoi potkimaan kovassa metelissä, joten palasin takasin sisälle perheemme koiran seuraksi ja menin melko pian nukkumaan.



Sain vihdoin haettua meidän poitsulle terveysvakuutuksen, joka sattuukin olemaan OPlla ensimmäisen vuoden ilmainen. Otin samalla myös matkavakuutuksen minulle ja syntymättömälle lapselleni tulevaa matkaamme varten. Huh, taas yksi asia hoidettuna.

Ostettiin myös joulualeista vaunuverho meidän uusiin vaunuihin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti