21.3.2017

Hääpäivä

Asteltiin miehen kanssa viime perjantaina miehen kanssa maistraattiin ja otin samalla miehen sukunimen. Nyt ollaan sitten koko perhe yhtä ♥ Tulevalle lapsoselle tulee siis myös tämä miehen sukunimi.

Oli aika nopea ja helppo toimitus. Ei haluttu kumpikaan mitään isoja häitä. Olin tilannut ihanan vaalean beigen äitiysmekon nettikirpputorilta 18 euron hintaan sekä samasta paikasta myös valkoisen boleron 4 eurolla. Mies oli ostanut valkoisen kauluspaidan Dressmannilta.


Minulla ei tietysti ollut mitään odotussukkahousuja, joten vedin päälleni vaaleat nylonsukkahousut, jotka saivat olla häiden ajan vatsani alapuolella. Jalkaan laitoin mustat tennarit.

Äiti ja iskä hakivat meidät yhden aikaan kotoolta. Meille sattui aika epämiellyttävä sää (äiti sanoi tosin, että huono sää hääpäivänä tietää hyvää avioliitolle) ja vettä satoi. Ajoimme auton lähelle maistraattia ja kahdelta meidät vihittiin avioliittoon. Isä videokuvasi tapahtuman ja äiti otti kuvia muistoksi.

Kotona pidimme pienet illanistujaiset ystäväpariskuntamme kanssa. Itse join muumishampanjaa ja muut maistelivat vähän ihan "oikeaa" kuohuvaa. Olin tehnyt kotona hääkakun ja vähän muutakin tarjottavaa. Illalla tilasimme vielä nepalilaista ruokaa.

Lauantaina juhlistimme avioliittoamme vielä appiukollani, jonne myös omat vanhempani tulivat. Sunnuntaina joimme vielä hääkahvit mummini kanssa vanhemmillani. Kaiken kaikkiaan oli siis todella tapahtuman täyteinen viikonloppu ja tänään on ollut ihana ottaa rennosti.

Nyt on sitten kaikkia passin ja ajokortin uusimiset edessä. On se niin vaikea tottua uuteen sukunimeen. Tuntuu vähän kuin osa identiteettiäni olisi muuttunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti