28.3.2017

Ajoharjoituksia

Saatiin vihdoin näin viime tippaan ennen synnytystä auto käyttöömme ja ollaan nyt hissukseen harjoiteltu sillä ajamista (itse olen esimerkiksi ajanut viimeksi monta vuotta sitten, koska ei ole ollut autoa millä ajella) ja ajokokemusta on vielä aika vähän muutenkin kummallakin.

Päätettiin, että minä en nyt vauva mahassa lähde harjoittelemaan kehälle tai muutenkaan isommille teille, mutta pääasia olisi, että mies saisi kerättyä tässä vielä ajorohkeutta ennen synnärille lähtöä. Olisi niin hienoa päästä sinne omalla autolla ja etenkin sieltä pois. Kesällä olisi myös mukava päästä mökkeilemään pikkuisen kanssa ihan omalla autolla.

Ajot ovat lähteneet hyvin käyntiin ja aika nopeasti se ajovarmuus tuntuu kasvavan. Alkuun ollaan nyt pidetty appiukkoa mukana, jotta saadaan tarvittaessa neuvoja ja apuja, mutta myös hiljalleen ollaan alettu tekemään pienempiä matkoja kahdestaan. Se fiilis, kun pääsee vaikka kauppaan autolla eikä tarvitse raahata pulloja ja takaisin tullessa ruokia busseissa!

Vähänhän auto tuo aina kuluja tullessaan, mutta tuntuu olevan meille nyt lapsen tullessa aika pakollinen hankinta. Halutaan tehdä kaikkea perheenä, viedä lasta kätevästi myöhemmin päivähoitoon ja kesällä mökkeillä yms. ja auto tietenkin helpottaa kaikkea aika paljon (myös niitä kauppareissuja).

Vielä pitäisi harjoitella tässä turvakaukalon asentamista autoon. Onneksi vielä on laskettuunkin noin kuukauden verran aikaa. Muutenkin kauhea pesänrakentamistarve herännyt! Ollaan siivoiltu kaappeja ja nytkin myydään pois meidän olohuoneen isohkoa lasipöytää, jotta lapsella on tilaa liikkua, konttailla jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti