8.2.2017

Tilaus saapui








Tämä ei ole mikään mainosvideo, vaan ihan muuten vaan tehty video uusimmista ostoksista. Löysin siis nettisivun http://vahankaytetty.fi/, kun etsin eräs päivä marimekon bodeja googlesta. Sivulla myydään ihmisten sinne myytäväksi lähettämiä vaatteita ja tavaroita kirppishintaan. Postit ovat aina sen saman eli 5,9 euroa, joten yhtä tuotetta en lähtisi pelkästään tilaamaan.

Ylimpänä myös unboxing-video ja alla erikseen kuvat tilaamistani tuotteista. Yhteensä minulla meni postikulujen kanssa rahaa vain noin 20 euroa. Pinnasänkyyn laitettava mobile on todella hyvä ja siinä ei mitään valittamista, mutta bodyt olivat paljon huonokuntoisempia kuin mitä kuvat antoivat ymmärtää (myös tässäkin postauksessa kuvat hämäävät). Toivottavasti tulevat pehmeemmiksi sitten, kun olen äippälomallani silittänyt ne pesun jälkeen.

Yksi kritiikki ilmeisesti itse yritykselle on se, että viimeiseen bodyyn oli liimattu maalarinteippi suoraan kuvan päälle ja kirjoitettu siihen tussilla joku numerosarja. Numero on mennyt teipin läpi apinan naamaan... Toivottavasti lähtisi edes vähän pesussa pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti