6.12.2016

Baby-Merc LEO Kombi lastenvaunut



Tilattiin muutama viikko sitten vauvakulmasta otsikon mukaisen yhdistelmävaunut turvakaukaloineen päivineen melko huokeaan hintaan. Saatiin tänään äiti mukaan hakemaan niitä postista ja olikin niin isossa pahvilaatikossa, että piti purkaa ajomatkaa varten koko laatikko.

Päästiin äskettäin kokoamaan niitä ja hieman aluksi harmitti, kun mukana olevat ohjeet olivat englanniksi ja ilmeisesti ohjeissa oli kokonaan eri vaunumalli, joten jouduttiin aika kauan pähkäilemään, että saatiin tuo vaunukoppa koottua. Lopulta kuitenkin onnistuttiin ja saatiin kaikki kokoon. Istuinosaan emme vielä halunneet turhaan kiinnittää tuota suojaosaa.

Mietin aluksi, olemmeko turhan aikaisin liikkeellä, mutta ehkä paremmin aikaisin kuin liian myöhään. Oli vaikea keksiä, minne me saataisiin vaunut mahtumaan, mutta lopulta saatiin järjestettyä eteiseen niille sopiva paikka. Koppa ja istuinosa saavat olla toistaiseksi vielä vaatekaapissa.

Mukana oli hoitokassi, taitettava hoitoalusta, hyttyssuojat, sadesuoja jne. Vaunut vaikuttavat jämäköiltä ja renkaat myös. Hyvin liikkuivat, vaikka vielä ei päästä niitä testailemaan kuin täällä kotioloissa.

Jos yksi miinus pitäisi sanoa, niin se on tuo tavaraosio tuolla vaunujen alapuolella. Sinne ei meinaa mitenkään päästä käsiksi, koska se on niin kiinni vaunujen pohjassa. Muuten vaikuttavat näppäriltä ja hintaansa nähden todella mukavalta paketilta.

Minulla on itselläni vielä huominen vapaata töistä ja nyt katsellaan miehen kanssa linnanjuhlia tv:stä.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olin noista tosi vähän lukenut ja nyt jälkeen päin moni sanonut netissäkin, että mieluummin tilaa aina erikseen turvakaukalon. Kamalan vähän kokemuksia itselläni noista, mutta omaan silmääni näyttää hyvältä ja tukevalta. Vielä en ole päässyt testaamaan tai edes kokeilemaan autoon (meillä ei siis ole omaa autoa :D).

      Kaukaloon on kirjattu vain Baby Merc eli varmaan kaikki sitä samaa settiä. Toivon, että tuo on ihan kelvollinen. Pitääpä joku päivä käydä kokeilemassa asentaa se vanhempien autoon :D

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Itsellä on juuri nuo samaiset vaunut ja olen rakastunut. Ovat olleet hintansa väärti.
    Menee raskaassa lumessa myös näppärästi ja liikkuvat muutenkin kepeästi :)
    tavarakorista olen samaa mieltä. Se on ihanan tilava mutta ei sinne saa runnottua mitenkään esim kauppakassia tuosta välistä.
    MUTTA itse olen päätynyt siihen että kun tuo vaunu koppa lähtee nopsaa irti nostamalla ,joten jos esim ostoksia mielin laittaa sinne kassin, nostan kopan kaupassa irti ja sulla kassin koriin ja koppa takas:D
    auton istuinta en ole autossa käyttänyt turvaituimen virassa mutta muutaman kerran olen ottanut sen mukaan vaunujen alaosan kanssa ja sitten kaupassa vauvan kanssa mennyt niillä, tykkään tuosta istuimen mallista tuommoisessa käytössä -on tilava ja vauva viihtyi hyvin ostoksilla:) himoitsen jo että saadaan tässä kevään myötä vaihtaa jo tuo ratasosa testiin!
    Uskon että tykkäät vaunuista kyllä kun pääset niitä oikein kunnolla käyttämään 😍

    VastaaPoista